Käännökset, lokalisointi, oikoluku ynnä muuta

Lahokoski Linguistics tarjoaa suomen kieleen liittyviä palveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Käännämme ja lokalisoimme tekstejä englannista, saksasta, ruotsista ja espanjasta suomeksi sekä suomesta ja englannista espanjaksi. Lisäksi tarjoamme oikoluku-, kielentarkistus- ja tekstinmuokkauspalveluja ja yleistä kielineuvontaa. Voimme myös auttaa käännättämään tekstejä muille pohjoismaisille ja eurooppalaisille kielille suosittelemalla luotettavaksi toteamiamme yhteistyökumppaneita. Toivomuksesta voimme myös järjestää monikielisen kääntäjätiimin projekteja varten.

Videopelit, ohjelmistot, nettisivut, IT

Lahokoski Linguistics kääntää useiden eri alojen tekstejä. Erikoisalaamme on jatkuvasti kasvava IT- ja teknologia-ala, esimerkiksi konsoli- ja tietokonepelien sekä ohjelmistojen lokalisointi, viihde-elektroniikka sekä toimistolaitteet. Lokalisoimme esimerkiksi käyttöliittymätekstejä, laiteohjelmistoja, videopelejä ja Internet-sivustoja. Käännämme myös erilaisia käyttöohjeita, tuoteluetteloja ja esitteitä. Käytännön esimerkkejä käännösprojekteistamme voit lukea täältä.

Laatua ja luotettavaa palvelua

Ajanmukaisten käännösohjelmistojen ansiosta pystymme käsittelemään monia eri tiedostotyyppejä ja varmistamaan käännösten yhdenmukaisuuden niin yksittäisissä projekteissa kuin projektien välillä. Jokainen projekti käsitellään luottamuksellisesti. Emme ulkoista toimeksiantoja, vaan huolehdimme henkilökohtaisesti koko projektista aina tiedostojen valmistelusta valmiin, julkaistavan käännöksen lopputarkastukseen, ellei erikseen muuta sovita. Pyynnöstä järjestämme käännöksillemme ulkopuolisen oikolukijan.

Kääntäminen auttaa yrityksiä tavoittamaan uusia markkinoita. Yrityksen julkaisut vaikuttavat merkittävästi sen imagoon, eli asiakkaiden mielikuviin ja kokemukseen yrityksestä. Siksi on tärkeää, että erityisesti markkinointitekstit ja -käännökset on laadittu huolella. Lahokoski Linguistics kääntää tekstit tarkoituksenmukaisesti, alkuperäistekstiä ja kohdeyleisöä kunnioittaen. Laadukkaat, ammattimaiset käännöksemme auttavat varmistamaan, että asiakkaasi saavat positiivisen kuvan yrityksestäsi. Pyydä tarjous käännöksestä jo tänään!